Måltider i Ryvingen barnehage:
VI har vår egen kokk i barnehagen som heter Anne Lene Haaland.
Anne Lene lager middag til oss 3 dager i uken, de andre dagene har vi smøremåltid, med ferskt brød levert fra Hauges Bakeri.
Middag blir servert hver dag kl 11.00. Det kan være en utfordring å lage mat til 100 barn og 25 voksne hver dag. Noe av det som blir servert er lapskaus, grøt, kjøttkaker, laks, torsk, fiskesuppe, makaroniform, komla, og favoritten blant store ogsmå er SALATBORD.
Vi serverer også frokost og et lite ettermiddagsmåltid i barnehagen.
Frokost blir servert fram til kl 0830, lunsj blir servert kl 11.00 og ettermiddagsmåltidet blir servert kl 14.00.
Til frokost og ettermiddag varierer det mellom brødmat, knekkebrød, havregryn/ havrefras/ biola.
Det blir også servert litt frukt til ettermiddagsmåltidet.
Vi serverer melk, eller vann til frokost og ettermiddagsmåltidet.
Kostpenger er kr 450 pr mnd for 100% plass.