Måltider i Ryvingen barnehage:
VI har vår egen kokk i barnehagen som heter MONA.
Mona lager middag til oss 4 dager i uken, den 5 dagen har vi smøremåltid, med ferskt brød levert fra Hauges Bakeri.
Middag blir servert hver dag kl 11.00. Det kan være en utfordring å lage mat til 100 barn og 25 voksne hver dag. Noe av det som blir servert er lapskaus, grøt, kjøttkaker, laks, torsk, fiskesuppe, makaroniform, komla, og siste tirsdagen i måneden får vi SALATBORD og det må være både barn og ansattes favorittmåltid.
Vi serverer også frokost og et lite ettermiddagsmåltid i barnehagen.
Frokost blir servert fram til kl 0900, lunsj blir servert kl 11.00 og ettermiddagsmåltidet blir servert kl 14.00.
Til frokost og ettermiddag varierer det mellom brødmat, knekkebrød, havregryn/ havrefras/ biola.
Det blir også servert litt frukt til ettermiddagsmåltidet.
Vi serverer melk, eller vann til frokost og ettermiddagsmåltidet.
Kostpenger er kr 300 pr mnd for 100% plass.